Кадър БНТЧовекът, който тази седмица в национален ефир прогнозира,  че до

...
Кадър БНТЧовекът, който тази седмица в национален ефир прогнозира,  че до
Коментари Харесай

Петър Велков, който прогнозира, че смъртността ще скочи 4 пъти: Аз не съм математик, а педагог

Кадър БНТ

Човекът, който тази седмица в народен ефир предвижда,  че до седмици смъртността у нас ще се вдигне четири пъти, заяви на страницата си във фейсбук, че в действителност не е приключил " Математика ", а " Педагогика ". Математик е татко ми, разяснява той, съобщи

Нямам приключена компетентност математика. Но в случай че математици са единствено тези, които са приключили компетентност Математика, то немалка част от тези, избрани като такива, не биха били, твърди Велков.  Той признава, че не той, а татко му е приключил математика и цялостен живот е бил измежду математици.

„ Завършил съм педагогика, като едно от трите ви висши образования, а другите две са директно свързани с ръководство на рецесии на национално и бизнес равнище “, хвали се Велков.

В едно от последните си изявленията той бе показан със следната Визитка картичка: Петър Велков е математик, учител в „ Увекинд “ и специалист по ръководство на рецесии. Велков интензивно следи статистиките за COVID-19 в България и други страни

" Увекинд " е частна детска градина и частно учебно заведение в кв. Бояна в столицата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР